0914 - Sidste udkald til "Bedste boligorganisation på nettet 2014" er fredag den 7. marts

Tilmeldingerne til konkurrencen ’Bedste boligorganisation på nettet 2014’ er i fuld gang. Og nu er kriterierne til konkurrencen om at blive bedste boligorganisation på nettet opdateret.

 

Det er nu sidste udkald til at deltage i årets store konkurrence, hvor der indgår tre helt nye kategorier. Hovedkonkurrencen udgøres fortsat af det grundige, objektive digitale tjek, som Rambøll tager sig af. Men for at åbne konkurrencen og gøre den endnu mere interessant tilføjes yderligere tre kategorier, som bedømmes af et dommerpanel, der har med professionel digital kommunikation at gøre. Der kåres en vinder i hver af de tre kategorier.

 

De tre kategorier er:

  1. Designoplevelse - hvordan opleves hjemmesiden for brugeren? Ikke målt på antal klik men på visuel identitet og kommunikation. Er der kælet for detaljerne?
  2. De sociale medier spiller en større og større rolle i den direkte kommunikation med brugerne. Er deltagerne til stede på sociale medier? Kan de sociale medier findes via deres hjemmeside? Og er de aktive?
  3. Hemmelig kategori - en kategori, der først afsløres på BL’s Forvaltningskonference.

 

Datoer:

  • Fristen for absolut sidste tilmelding: 7. marts
  • 21.-25. april: Rambøll kontakter deltagerne for at få bekræftet kontaktdata og webadresse. Der stilles yderligere to spørgsmål til boligorganisationen.
  • Frist for ændringer til hjemmesider: 27. april
  • Screeningsforløb: 28. april-16. maj
  • Kommenteringsforløb: 19. maj-30. maj

 

Tilmelding til: ”Bedste boligorganisation på nettet 2014”.

 

Med venlig hilsen


Bent Madsen / Michael Thorberg

Søger du bolig? - Klik her