3313 - Workshop om udstilling på Almene Boligdage 2014

Overvejer I også at bidrage til udstillingen på Almene Boligdage i Bella Center 5.-6. september 2014? Så tag med når BL inviterer til workshop i Bella Center 30. august 2013 kl. 13-16. På workshoppen får I detaljeret information om både de praktiske forhold og om udstillingens tematik og opbygning.

 

Sammen skal vi udvikle ideer til, hvad det gode og succesfulde bidrag til udstillingen kan indeholde. Vi skal også tale om markedsføring, og der vil være mulighed for at stille diverse praktiske og tekniske spørgsmål til Bella Center, der også er repræsenteret ved workshoppen.

 

Et detaljeret program følger primo august.

 

Bemærk at workshoppen handler om selve udstillingen jf. BL Informerer 2013 fra den 15. april 2013. Information om de kommercielle stande, hvor boligorganisationerne kan præsentere produkter og ydelser, vil blive sendt ud i løbet af efteråret.

 

 

Med venlig hilsen

Bent Madsen      /    Dorte Hjerrild

 

Søger du bolig? - Klik her