2713 - Forvaltningskonference 2013

Årets forvaltningskonference afholdes den 20. og 21. august på Hotel Nyborg Strand, hvor hovedtemaet er ”Bedst & billigst”.

 

BL præsenterer en analyse af sektorens effektivitet, og der bliver sat skarpt fokus på driften og spørger: Gør vi det godt nok? Og gør vi det til den rigtige pris? Formen vil være en blanding af fælles oplæg og muligheder for at vælge mindre temaoplæg og temadrøftelser. Vi kigger på kollegaer blandt almene boligorganisation, hvordan gør de? Men der vil også være inspiration fra et helt andet område, nemlig energisektoren.

 

Markedsplads og morgenløb hører også til fornyelserne, ligesom vi for første gang skal kåre de bedste almene hjemmesider, hvilket selvfølgelig sker i pomp og pragt i et ægte awardshow.

 

Du har også mulighed for at prale med dine effektiviseringer på årets konference. Se nærmere her.

 

Onsdagen sættes fokus på uderum og livet i vores byer. Bygger vi sammenhængende boligområder eller sammenhængende byområder? Vi får et kig ind i den verdensberømte danske arkitekt Jan Gehls tankeunivers.

 

Som altid vil der være plads til at udveksle erfaringer i behageligt socialt samvær med kollegerne, og som noget nyt slutter vi i år lidt tidligere end vanligt om onsdagen med en stående brunch.

 

Forvaltningskonferencen er forbeholdt direktører, forretningsførere og andre med lignende administrative ledelsesfunktioner. Boligorganisationer med mindre end 4000 lejemål i administration kan kun påregne at deltage med én deltager på konferencen.

 

Programmet med oplysninger om tilmelding finder du her.

 

 

Med venlig hilsen

Bent Madsen     /    Niels Sørensen

Søger du bolig? - Klik her