4913 - Tilmelding og Workshop for ”Bedste boligorganisation på nettet 2014”

På Forvaltningskonferencen i august 2013 skød BL konkurrencen ”Bedste boligorganisation på nettet 2014” i gang. Det er nu andet år, at konkurrencen kører. Der er tale om et samarbejde med rådgivningsfirmaet Rambøll, der igennem årene har været den fagligt og praktiske operatør på den offentlige kåring af de bedste hjemmesider, kendt under navnet ”Bedst på nettet” – et koncept, som igennem det seneste årti på dramatisk vis har forbedret standarden af de offentlige hjemmesider.

Første udgave af ”Bedste boligorganisation på nettet” har også givet resultater. Ud over bedre hjemmesider, så har man i de deltagende boligorganisationer fået sat betydeligt mere fokus på vigtigheden af god webkommunikation. Det viser en rundspørge blandt de deltagende boligorganisationer.

”Bedste boligorganisation på nettet 2014” er fortsat en konkurrence, hvor der på Forvaltningskonferencen 2014 nomineres og kåres de bedste boligorganisationer på nettet, men der er også tale om et kvalitetsforbedringskoncept, hvor alle deltagere får meget præcise og direkte anvendelige anvisninger på, hvordan de kan forbedre netop deres egen hjemmeside.

De tilmeldte boligorganisationer vil få screenet deres hjemmesider i foråret 2014, og i slutningen af perioden vil de blive kontaktet og få mulighed for at kommentere screeningsresultatet – med henblik på hvilke forbedringer af den pågældende boligorganisations hjemmeside, der straks kan gennemføres.

Konkurrencen er opdelt i to kategorier: Boligorganisationer med under 5.000 boliger og boligorganisationer fra 5.000 boliger og op. På baggrund af screeningen nomineres tre boligorganisationer i hver kategori til titlen "Bedste boligorganisation på nettet 2014". BL opfordrer alle boligorganisationer til at tilmelde sig.

Tilmelding til: ”Bedste boligorganisation på nettet 2014”.

Inden konkurrencen for alvor går i gang, inviterer BL og Rambøll til tre workshops, der holdes forskellige steder i landet. Her vil vi informere om næste års konkurrence og sammen med boligorganisationerne tilpasse og udvikle bedømmelseskriterierne, så de passer så godt som muligt på almene boligorganisationer.

De tre workshops holdes i november i Kolding, Aalborg og Roskilde, og det er allerede nu muligt at tilmelde sig. De tre workshops henvender sig primært til ansatte, der arbejder med hjemmesider – både i boligorganisationer, som allerede har deltaget, og boligorganisationer som overvejer at tilmelde sig for første gang.

Workshop den 13. november kl. 10-13 i Kolding
Workshop den 14. november kl. 10-13 i Aalborg Ø
Workshop den 28. november kl. 10-13 i Roskilde

Det er gratis at deltage i workshoppen, og tilmelding skal ske seneste den 4. november 2013. Tilmeld dig her

Med venlig hilsen

Bent Madsen / Michael Thorberg

 

Søger du bolig? - Klik her