0513 - Snart sidste frist for deltagelse i Bedste boligorganisation på nettet 2013

I samarbejde med Rambøll Danmark arbejder BL for at gøre boligorganisationernes kommunikation på nettet så god som mulig. Rambøll har med stor succes siden 2001 varetaget samme opgave for de offentlige hjemmesider. Konceptet hedder "Bedst på nettet" i offentligt regi. Udgaven af konceptet i alment regi hedder "Bedste boligorganisation på nettet".

 

Der er tale om en konkurrence, hvor der på forvaltningskonferencen i august nomineres og kåres de bedste boligorganisationer på nettet, men der er også tale om et kvalitetsforbedringskoncept, hvor alle deltagere får meget præcise og direkte anvendelige anvisninger på, hvordan de kan forbedre netop deres egen hjemmeside. Tilmeldte boligorganisationer vil få screenet deres hjemmesider i marts og april 2013, og i slutningen af perioden vil de blive kontaktet og få mulighed for at kommentere screeningsresultatet - med henblik på hvilke forbedringer af den pågældende boligorganisations hjemmeside, som straks kan gennemføres. Hele screeningsforløbet fortages af Rambøll.

 

Konkurrencen er opdelt i to kategorier: Boligorganisationer med under 5.000 boliger og boligorganisationer fra 5.000 boliger og op. Der uddeles fra 0 til 5 "net-stjerner". På baggrund af screeningen nomineres tre boligorganisationer i hver kategori til titlen "Bedste boligorganisation på nettet 2013".

 

BL vil opfordre alle medlemsorganisationer til at tilmelde sig "Bedste boligorganisation på nettet". Sidste frist for tilmelding er onsdag den 6. februar 2013.

 

Tilmelding sker på BL’s hjemmeside, hvor der også er en gennemgang af kriterierne for screeningen af hjemmesiden og en tidsplan for konkurrencen. Eventuelle spørgsmål kan rettes til webjournalist Heidi Andersen i BL’s kommunikationsafdeling på telefon 3376 2066 eller mail hea@bl.dk.

 

Med venlig hilsen

Bent Madsen / Michael Thorberg

 

Søger du bolig? - Klik her