5011 - Udstilling om Danmarks almene boliger - Lidt mere af det hele

Der er i den grad "lidt mere af det hele", når BL - Danmarks Almene Boliger inviterer danskerne til Almene Boligdage i Bella Centret den 2. - 3. september 2011.

BL åbner dørene til en storslået bolig- og arkitekturudstilling om Danmarks almene boliger, hvor vi har omdannet dele af Bella Center til en bygade med bygninger i fuld størrelse, interiør, gallerier, stande, aktiviteter og underholdning. 

Udstillingen handler om danske almene boliger og den er inddelt i afsnittene Tilbageblik, Her & nu og Fremsyn. Udstillingen fortæller om det almene byggeris arkitektoniske og boligmæssige kvaliteter og viser, at de almene boliger udgør en central del af vores kulturarv og af det danske velfærdssamfund. Udstillingen viser et bredt udvalg af almene bebyggelser valgt ud fra geografi, type og periode. 

Udstillingen under Almene Boligdage i Bella Center er åben for alle. Entrebillet koster 100 kroner og købes indgangen. Men boligorganisationerne har stadig mulighed for at bestille billetter til en rabatpris på 80 kr., hvis I vil dele denne begivenhed med fx samarbejdspartnere, beboere eller andre. Boligorganisationen faktureres efterfølgende kun for det antal billetter, som er blevet brugt.

Billetter bestilles hos Lene Hougaard på telefon 33 76 20 29 eller mail leh@bl.dk.

Med venlig hilsen

Bent Madsen / Dorte Hjerrild

Søger du bolig? - Klik her