4411 - Elektronisk eller på papir?

Nogle pjecer bliver ikke længere trykt.

BL's mange pjecer revideres løbende, sådan at indholdet altid er så opdateret som muligt. Fremover vil pjecernes form også vurderes: Skal de fortsat udgives på papir - eller er det mere hensigtsmæssigt at udgive dem elektronisk?

Uanset hvilken form der vælges, vil alle pjecer under alle omstændigheder fortsat findes på BL's hjemmeside i den nyeste og senest opdaterede udgave. Med i overvejelserne omkring pjecernes form er også, hvorvidt målgruppen for den enkelte pjece kan forventes at have adgang til it, og hvorledes boligorganisationerne bruger pjecerne i det daglige.

Den tidligere pjece, "Beboerklagenævn", er den første, som efter en revidering nu kun findes på  BL´s hjemmeside, som en række informationer om beboerklagenævn. Informationerne om beboerklagenævn findes under punktet "Beboerdemokrati". De enkelte afsnit kan selvfølgelig printes særskilt, men der er også en samlet printvenlig PDF-version.

Link til siden om beboerklagenævn her og link til den printvenlige elektroniske pjece her.

Den nye pjecepolitik gør det hurtigere og mere effektivt for BL at revidere de mange informationer, som BL formidler til forskellige målgrupper.

Med venlig hilsen

Bent Madsen / Michael Thorberg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søger du bolig? - Klik her