3111 - Messen på Almene Boligdage

For boligorganisationerne

På Almene Boligdage har boligorganisationerne mulighed for at fremvise spændende udviklingsprojekter og produkter, der kan give inspiration til de andre boligorganisationer.

Som noget helt unikt indgår leverandørmessen som en integreret del af en spektakulær bolig- og arkitekturudstilling, der er udviklet af DAC (Dansk Arkitektur Center) til Almene Boligdage. På udstillingen opstilles blandt meget andet 6-8 huse i fuldskala, eksempler på renoveringsprojekter og meget andet.

Derudover er der for første gang adgang til udstillingen og messen for offentligheden, og den ventes at tiltrække flere tusinde bolig- og arkitekturinteresserede. Almene Boligdage vil blive annonceret bredt i TV og gennem anden pressedækning.

Opnotering på venteliste
Boligorganisationer, både i og uden for udlejningssamarbejder, får desuden mulighed for at tilbyde opnotering på venteliste under Almene Boligdage. En betingelse for dette er, at gæsterne kan bytte deres indgangsbillet med et års gratis opnotering på venteliste hos en af de boligorganisationer eller fælles ventelister, som har en stand på Almene Boligdage.

Det skal bemærkes, at de juridiske spørgsmål vedrørende denne model er afklaret med Socialministeriet. Det er forudsat, at de indtægter, der kommer til at mangle i den enkelte boligorganisation, opføres som en udgift til markedsføring og overføres til ventelistekontoen. Så vil kontoen for ventelistegebyrer stadig balancere, som den skal.

Standene
6 kvm. nøglefærdig stand i messeområdet

  • Vægge mod nabo
  • Skiltefrise mod gang med tekst
  • 2 spots
  • 1 elstik
  • Internetforbindelse

Pris: kr. 12.000 kr. eksklusiv moms

Der tilbydes i alt 30 stande af hver 6 kvm. til boligorganisationerne, og der kan maksimalt bestilles 2 stande pr. boligorganisation.

Hvis boligorganisationen samtidig bidrager med et element til bolig- og arkitekturudstillingen, vil vi så vidt muligt finde en stand, der er placeret i nærheden af det konkrete udstillingselement.

Kontakt:
Tilmelding og yderligere oplysninger: Olav Kirchhoff, tlf. 3376 2058,
mob. 2787 1854, oki@bl.dk

Med venlig hilsen

Bent Madsen / Dorte Hjerrild

 

 

 

 

 

Søger du bolig? - Klik her