2811 - Nu er der åbnet for tilmelding til Almene Boligdage 2011 via BL’s hjemmeside

Gå ind på BL's, hvis du endnu ikke har set programmet for Almene Boligdage med de mange foredrag, valgfrie workshops og ekskursioner samt information om den store bolig- og arkitekturudstilling, hvor Danmarks Almene Boliger viser, hvad de kan.

Prisen for deltagelse er 2.950 kr. og dækker forplejning, deltagelse i fællesprogrammet, valgfri workshops og ekskursioner, adgang til udstillingen samt festen om aftenen. Prisen omfatter ikke udgiften til hotel.

Vær opmærksom på, at tilmeldinger skal ske gennem boligorganisationen.

Det er muligt at foretage tilmeldinger helt frem til d. 1. juli 2011 kl. 12.00. Deadline for fri annullering af tilmelding er 1. august 2011. Deltagergebyret refunderes ikke ved annullering efter denne dato, men registreringen kan dog overføres til et andet navn uden omkostning.

Tilmeldingsgebyret er ikke momspålagt.

Er der spørgsmål til tilmeldingsproceduren kan man kontakte BL på
3376 2032 (Pia Boeskov) eller via mail på pb@bl.dk.

Vi glæder til at se rigtig mange i Bella Center d. 2. - 3. september 2011.

Venlig hilsen

Bent Madsen  -  Dorte Hjerrild

Søger du bolig? - Klik her