1911 - Ny udgave af Håndbog om almene boliger

Ny udgave af Håndbog om almene boliger

KAB tilbyder nu en ny revideret udgave af Håndbog om almene boliger.

Bogen er en grundig håndbog i beboerdemokratiet og i de spilleregler, som gælder i den almene boligsektor. I den nye 2011-udgave indgår Styringsreformen og boligforliget 2010, det vil sige den nye lovgivning pr. 1. januar 2011.

Bogen kan bestilles på KAB's hjemmeside www.kab-bolig.dk og koster kr. 385 inklusiv moms. Hertil kommer porto kr. 50.

KAB tilbyder endvidere, at man for 2011 sammen med bogen kan købe adgang til hjemmesiden www.boligjura.dk for kr. 499. Hjemmesiden er for alle, der beskæftiger sig med juridiske forhold inden for det almene boligområde.

Med venlig hilsen

Bent Madsen / Carina Seifert

 

Søger du bolig? - Klik her