1611 - Nye tider for BL Informerer

Nye tider for BL Informerer

I dag fremsendes BL Informerer på papir. Samtidig offentliggøres den på BL's hjemmeside, og der sendes en elektronisk meddelelse til alle dem, der har tilmeldt sig med en mailadresse.

Fra den 1. marts 2011 vil BL Informerer blive sendt til medlemmerne i en ny form, nemlig som et elektronisk nyhedsbrev med links til for eksempel pjecer og statistikker. Dog vil Bekendtgørelser, bøger og andre større forsendelser fortsat blive sendt med ordinær post.

Fordelen ved elektronisk udsendelse er, at vi kan sikre, at medlemmer får oplysninger og opdateringer hurtigere, og samtidig kan vi spare miljøet ved at anvende mindre papir.

Den elektroniske udgave af BL Informerer kan gemmes direkte fra Nyhedsbrevet som fil. Det betyder, at man kan vælge at have et elektronisk bibliotek med de informationer, som fremsendes fra BL. Som hidtil vil det være muligt at finde BL Informerer på vores hjemmeside www.bl.dk under fanen Udgivelser.

For at tilmelde sig Nyhedsbrevet fra første udsendelse skal du senest den 1. marts 2011 besøge BL's hjemmeside www.bl.dk. Her har vi oprettet en rubrik under overskriften: BL Informerer elektronisk. Ved at klikke på rubrikken fremkommer der en ny side, hvor det er muligt at skrive sit navn, adresse og den mailadresse man fremover ønsker at modtage Nyhedsbrevet på.

For forretningsførere og administrationsselskaber er det muligt at tilmelde de enkelte boligorganisationer. Dog skal hver enkel modtager tilmeldes for sig. Det er vigtigt at huske, at man skal tilmelde og afmelde ved ændring i mail-adressen.

For at tilmelde en modtager skal man gøre følgende:

  1. Klik ind på BL's hjemmeside www.bl.dk.
  2. Vælg rubrikken BL Informerer elektronisk midt på siden
  3. Skriv dit navn, mailadresse, boligorganisation og adresse i rubrikkerne
  4. Afslut med at trykke Tilmeld

Dette gælder også for alle de, som allerede modtager BL Informerer på mail, da Nyhedsbrevet udsendes fra en ny elektronisk platform.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du fremover kan modtage BL Informerer, er du velkommen til ringe til BL på telefonnummer 33 76 20 00.

Med venlig hilsen

Bent Madsen / Carina Seifert

 

 

 

 

 

 

 

Søger du bolig? - Klik her