3910 - Åbent hus arrangement 11. og 12. september 2010

I weekenden den 11. og 12. september 2010 åbner en lang række af landets almene boligafdelinger dørene og holder Åbent hus. Vi er glade for, at så mange har valgt at tilmelde sig arrangementet og på den måde at gøre brug af imagekampagnen for Danmarks almene boliger.

Forud for Åbent hus weekenden vil reklamefilmen blive gentaget på TV2. Denne gang vil filmen indeholde en efterskrift med oplysning om, at der i weekenden vil være åbent hus i Danmarks almene boliger. Vi håber naturligvis, at mange vil lægge vejen forbi en eller flere af de gæstfri afdelinger. I ugen op til Åbent hus-arrangementet vil der på BL’s hjemmeside www.bl.dk og på kampagnehjemmesiden www.danmarksalmeneboliger.dk ske en annoncering af, hvor der er Åbent hus.

Hvis I endnu ikke har meldt jer til Åbent hus arrangementet, men alligevel gerne vil deltage, er der en sidste mulighed for at foretage tilmelding til Martin Ljung Krabbe seneste den 16. juli 2010. Tilmelding kan ske på mailadressen krab@bl.dk eller på telefonnummer 33 76 20 68.

De boligafdelinger, som allerede har tilmeldt sig, eller som tilmelder sig inden den 16. juli 2010, vil modtage en standardpakke med udkast til pressemeddelelse, annoncer og plakater. Desuden vil alle tilmeldte snarest modtage en mail med et password til den del af hjemmesiden, hvor der er mulighed for mod betaling at supplere standardpakken med bestilling af plakater, t-shirts og andet til uddeling ved Åbent hus arrangementet.

Vi ønsker alle de tilmeldte afdelinger et godt Åbent hus-arrangement.

 

Med venlig hilsen

 

Bent Madsen / Michael Thorberg

 

Søger du bolig? - Klik her