2508 - Inspiration og vejledning til bestyrelsesarbejdet

BL er glad for at kunne præsentere en ny pjece om opgaverne og ansvaret i en organisationsbestyrelse. Vi ved, at den har været efterspurgt længe, så vi håber, at den vil leve op til forventningerne.

Formålet med pjecen er at inspirere og vejlede organisationsbestyrelserne - nye såvel som erfarne medlemmer - til at drive, udvikle og forny boligorganisationerne. Med de mange nye og skærpede udfordringer for ledelsen i en almen boligorganisation er der al mulig god grund til at sætte fokus på arbejdet i bestyrelsen. Nye opgaver kræver ny viden hos hele ledelsen - også den politiske del af ledelsen.

Som yderligere hjælp til bestyrelsesarbejdet tilbyder BL en række kurser, som henvender sig specielt til organisationsbestyrelsen. En eller flere fra din organisationsbestyrelse kan deltage på et af de åbne kurser på Hotel Haraldskær. I kan også bestille et skræddersyet kursus for hele organisationsbestyrelsen hjemme hos jer selv. Her bliver kurset tilrettelagt, så det passer til organisationsbestyrelsens specifikke ønsker og behov.

På de vedlagte sider kan I læse mere om de åbne kurser og om nogle forslag til rekvirerede kurser, som kan støtte jer i jeres arbejde i organisationsbestyrelsen.

Vi ser frem til at møde jer på Hotel Haraldskær eller hos jer selv!

Venlig hilsen

Gert Nielsen / Dorte Hjerrild

Søger du bolig? - Klik her