2408 - Kursus om helhedsplaner og fremtidssikring - i Århus d. 26. - 27. august 2008

Vi annoncerer hermed det andet kursus om helhedsplaner og fremtidssikring, som er arrangeret af Dansk Byplanlaboratorium efter aftale med AlmenNet. Kurset finder denne gang sted i Århus d. 26. - 27. august 2008.

Igennem oplæg og øvelser får deltagerne kendskab til de vejledninger i helhedsplanlægning og fremtidssikring, som er udviklet i AlmenNet. Kurset henvender sig til medarbejdere i almene boligorganisationer, kommunale planlæggere og projektledere, som arbejder med konkrete omdannelsesprojekter. 

Vi vedlægger en folder fra Dansk Byplanlaboratorium med information om kursets indhold og program og med praktiske oplysninger om sted, tilmelding, pris mv.

Med venlig hilsen

Gert Nielsen / Dorte Hjerrild

 

Søger du bolig? - Klik her