2507 - Pjece om PLUS-netværket

Vedlagt følger en pjece om PLUS-netværket. PLUS er en forkortelse af Partnering, Læring, Udvikling og Samarbejde. Netværket er for professionelle bygherrer og består fortrinsvis af almene bygherrer.

Pjecen beskriver kort opbygningen af netværket, der er en videreførelse af Erhvervs- og Byggestyrelsens netværk "Bygherrer skaber værdier", hvor erfaringerne med partnering konceptet i 30 forsøgsbyggerier blev samlet og formidlet.

Fire medlemmer af PLUS-netværket fortæller i pjecen om deres erfaringer med konkrete forsøgsbyggerier og samspillet med netværket. Samtidig inviteres nye bygherrer og kommuner til at træde ind i netværket, som der kan fås mere information om på adressen www.plus-net.dk.


Med venlig hilsen

Gert Nielsen / Bent Madsen

Partnering

Søger du bolig? - Klik her