3705 - Ny Portal for ledige boliger

På BL's hjemmeside er oprettet en landsdækkende Portal for ledige boliger og for boliger med en tynd venteliste.

Boligsøgende kan på Portalen søge efter en bolig ud fra kriterier som geografi, boligens størrelse og huslejen. Boligens beliggenhed vil både blive vist på luftfoto og Krak-kort med angivelse af skoler, dagligvareforretninger osv. Desuden er der på Portalen mulighed for at vise billeder af boligen/bolig-området, plantegning af boligen samt anprise boligen/boligområdet med en tekst.

Formålet med Portalen er at stimulere efterspørgslen efter de ledige boliger og boliger med tynd venteliste. BL vil informere bredt om Portalen i offentligheden, når der er indrapporteret et tilstrækkeligt volumen af boliger til, at boligsøgende kan få stort udbytte af at benytte Portalen.

Det er således afgørende for Portalens succes, at der indberettes så mange boliger som muligt.

Boligorganisationernes indrapportering til Portalen sker fra BL's hjemmeside ved at klikke på "DIN BOLIG" og "LEDIGE BOLIGER" og vedlagt følger en udførlig vejledning, der beskriver trinene i indrapporteringen.

Boligorganisationen skal benytte sit brugernavn og password for at indberette de ledige boliger til Portalen.

Skulle man have forlagt sit brugernavn og password eller i øvrigt have behov for hjælp til indrapportering på Portalen, kan man ringe til BL på tlf. 33 76 20 00 og få hjælp fra en BL-medarbejder.

Endelige skal det for en ordens skyld understreges, at denne Portal for ledige boliger ikke erstatter den obligatoriske indberetning af ledige boliger til Landsbyggefonden.


Med venlig hilsen

Gert Nielsen / Bent Madsen


bl3705 - Manual for ledige

Søger du bolig? - Klik her