1305 - Mønsteroverenskomsten 2005

Forhandlingsgrupper fra ESL og BL opnåede i begyndelsen af marts enighed om indholdet i en fornyelse af mønsteroverenskomsten for ejendomsfunktionærer.

 

Forhandlingsresultatet skal forelægges til godkendelse i såvel ESL som i BL.

 

BLs bestyrelse er blevet orienteret den 8. marts og har bemyndiget BLs forretningsudvalget til at godkende forhandlingsresultatet på et møde den 18. april 2005.

 

ESL's landsdelsbestyrelse skal på et møde medio april ligeledes godkende resultatet, og hvis dette sker, bliver overenskomsten sendt til urafstemning blandt alle ESL's medlemmer, med et forventet resultat i løbet af maj måned.

 

Hvis BLs forretningsudvalg og ESL's landsdelsbestyrelse godkender forhandlingsresultatet, udsendes en BL-informerer med overenskomsten og en ny løntabel til BLs medlemmer i en foreløbig papirudgave.

 

Hvis enten BLs forretningsudvalg og/eller ESL's bestyrelse afviser forhandlingsresultatet, skal BL og ESL i Kooperationen til forligsmøde (dette sker også, hvis ejendomsfunktionærerne stemmer resultatet ned ved urafstemningen), hvilket yderligere forsinker en offentliggørelse af overenskomsten.

 

Med venlig hilsen

Gert Nielsen / Lars Schmidt

Søger du bolig? - Klik her