1205 - Ny hjemmeside

BL har fået ny hjemmeside, men den ligger på den gammelkendte adresse: www.bl.dk

 

Hjemmesiden er i BL's nye design, og den er opbygget med sigte på 4 målgrupper, nemlig:


DIN BOLIG BEBOERDEMOKRATI ADMINISTRATION BOLIGPOLITIK

 
DIN BOLIG er indgangen for kommende eller nuværende beboere. Byt bolig, find bolig, oversigt over ledige boliger, informationer om beboernes rettigheder og pligter er punkter man finder her.


BEBOERDEMOKRATI er indgangen for kommende og nuværende beboerdemokrater. Her er oplysninger om, hvad beboerdemokrati er, hvilke regler gælder, hvad er god praksis for bestyrelsesarbejde, hvilke kurser udbydes der, hvad er beboerklagenævn osv.


ADMINISTRATION er målrettet boligadministrationerne. Som eksempler kan nævnes: regler omkring administration af lejeforholdet, de mest anvendte blanketter, forvaltningsrevision, arbejdsgiverrollen, byggeri, uddannelser osv. Et nyt værktøj er BL's lovportal, som er udviklet i samarbejde mellem BL og Schultz Information, jf. bl-informere nr. 11.


BOLIGPOLITIK er punktet, hvor der redegøres for BL's boligpolitiske synspunkter på en række områder. Herudover er der også samlet en række hovedtal om den almene sektor.Det bedste indblik i den ny hjemmeside fås ved at bruge den. Brug den ! Og vi modtager meget gerne ris og ros og gode forslag til forbedringer på bl@bl.dk, så vi hele tiden kan gøre siden bedre.Med venlig hilsen

Gert Nielsen / Bent Madsen

Søger du bolig? - Klik her