0705 - Almene Boligdage - indkaldelse af forslag

Med dette BL-informerer følger et antal tryksager, der indbyder til at medlemmerne overvejer, om der i egen boligorganisation eller afdeling er emner, der kan være velegnede til præsentation på en workshop i forbindelse med Almene Boligdage, der afholdes i Århus den 9. - 10. september 2005.

 

I forbindelse med beslutning om at erstatte kongressen med et repræsentantskab som øverste myndighed for BL blev det også vedtaget, at der skal afholdes andre typer arrangementer med en kombination af fagligt og socialt indhold.

 

De Almene Boligdage er det første af sådanne arrangementer.

 

På nuværende tidspunkt indkaldes kun emner, der kan indgå i programmet.

 

I april udsendes indbydelser til arrangementet. Målgruppen vil være alle valgte og ansatte i boligorganisationerne.

 

 

Med venlig hilsen

Gert Nielsen / Bjarne Zetterström

 

Læs mere om almene boliger her

Søger du bolig? - Klik her