5705 - Stillingsopslag på BL's hjemmeside

BL tilbyder nu sine medlemmer at bringe stillingsopslag på sin hjemmeside, www.bl.dk. Tilbuddet er gratis og omfatter alle typer stillinger.

Stillingsopslag til hjemmesiden oprettes under området Administration . De skal sendes pr. mail og have anført en sidste ansøgningsfrist. Der er link til mailadressen på hjemmesiden. Når sidste ansøgningsfrist er passeret, forsvinder stillingsopslaget fra hjemmesiden.

Boligorganisationerne bestemmer selv formen for det enkelte stillingsopslag, herunder om det skal fremtræde som en del af hjemmesidens egen tekst eller som en vedhæftet fil.

Ved siden af det nye tilbud formidler BL fortsat betalte stillingsannoncer i Boligen og Beboerbladet. Vilkårene for disse annoncer kan ses det samme sted på hjemmesiden, som man finder tilbuddet om gratis stillingsopslag.

Med venlig hilsen

Gert Nielsen / Jørn Nyvang

Søger du bolig? - Klik her