Vind ’Danmarks Dejligste Hjem’ på dk4

Nu kan du tilmelde dig ”Danmarks dejligste hjem” 2017 og vinde en middag for naboer og venner til en værdi af 15.000 kr.

Foto: Stefan Kai Nielsen

Livet i almene boliger har således været stort set fraværende i tv’s boligprogrammer. Indtil nu.

DR har kåret ”Danmarks skønneste hjem” og ”Danmarks skønneste sommerhus”, ligesom man i årtier har fokuseret på salg af ejerboliger i ”Hammerslag”. Nu lancerer BL og tv-kanalen dk4 en række udsendelser om ”Danmarks dejligste hjem”, hvor landets dejligste almene bolig skal findes. Fokus er – ud over arkitekturen og byggeriet – de gode naboer, et stærkt fællesskab, mødesteder, legepladser, service og engagement. Kort sagt: Det menneskelige liebhaveri i et boligområde.

Har du Danmarks dejligste hjem, og vil du være med i konkurrencen og tv-programmet, så meld dig til på linket. Vi vil gerne se dit hjem i et kort videoklip (2-3 minutter), som du kan fremsende.

Programserien består af syv udsendelser og sendes på dk4 med start i oktober.

De første programmer vil blive en slags audition-programmer, hvor de to værter Mik Schack og Anne-Vibeke vil udvælge fire deltagere til ”finalen” i ”Danmarks dejligste hjem”. Derefter kommer fire programmer med reportager fra finaledeltagernes hjem. Serien slutter med et finaleshow optaget på Almene Boligdage, som er en stor boligfestival i Aarhus i november, hvor deltagerne kommer til at stemme på de fire kandidater.

Vi vil gerne, hvis du kan levere 2-3 minutters video fra dit hjem, hvor du fortæller om, hvorfor DU har Danmarks dejligste hjem 2017. Det behøver ikke være kunst! Du kan sende et link til kfh@bl.dk med et link til videoen, som du enten kan sende via DropBoX, WeTransfer eller YouTube. Husk at skrive dit navn og udfyld skemaet herunder.

Ja, jeg vil gerne være deltager i ”Danmarks dejligste hjem” 2017 

Gode råd: 10 skridt til bedre mobilvideo  

Om værterne


Mik Schack

Rigtige navn: Michael Hans greve Schack (ja, han er adelig, men frabad sig en karriere som greve af Schackenborg).

Beskæftigelse: Tv-vært, musiker (spiller især vaskebræt), tegner, kok, samfundsdebattør (udtrykker især sin mening om mad og øl), chili-ambassadør og en hel masse mere.

Alder: 64 år.

Blandt andet kendt fra: dk4-programmet ” Mik Schacks Public Service”.

I øvrigt: Kender en hel masse til almene boliger, fordi han igennem 10 år har lavet mad sammen med almene beboere over hele landet og skrevet artikler om det i Beboerbladet.

 

Anne-Vibeke

Fulde navn: Anne-Vibeke Isaksen (men alle er på fornavn med hende)

Beskæftigelse: Tv-vært, forretningskvinde, mediechef (i Dansk Camping Union), formand (for danske rejsejournalister), mor til to børn (som ofte medvirker i hendes programmer. Tv-fotografen er hun gift med) og en hel masse mere.

Alder: 46 år.

Blandt andet kendt fra: dk4-programmerne ”Anne-Vibeke rejser”, ”På tur til …” og ”Campingmagasinet”.

I øvrigt: Er hendes to børn nogle af Danmarks mest berejste, for de har været med mor på arbejde (på rejse), siden de var helt små. Hun har altid gerne villet lave tv med Mik Schack.
Oprettet: 27. apr. 2017, Senest opdateret: 05. maj. 2017
Print Tip en ven LinkedIn Facebook Twitter RSS