Søger du bolig? - Klik her

Find medarbejdere

Kontakt medarbejder

Allan Hansen
Husinspektør
T: 3376 2063
M: 2961 6918
E: aph@bl.dk
Om Allan Hansen

Allan Hansen arbejder som husinspektør i Boligselskabernes Hus i Studiestræde. Allan har blandt andet ansvar for husets kursus- og mødelokaler samt personalekantinen herunder den daglige kontakt med leverandører af husets frokost- og frugtordning mv. Den daglige kontakt med husets rengøringsfirma Globus Rengøring, vinduespolering og blomsterpasning er også vigtige områder. Derudover udfører Allan en række interne serviceopgaver. Allan har endvidere sammen med Peter Rasch Hansen i Byggeskadefonden kontakt til husets mange håndværkere.

Anne-Marie Hanna-Olsen
Servicemedarbejder
T: 3376 2063
M: 5325 5901
E: aol@bl.dk
Om Anne-Marie Hanna-Olsen

Anne-Marie Hanna-Olsen arbejder som servicemedarbejder i Boligselskabernes Hus. Anne-Marie står for den daglige forplejning af husets gæster i vores kursus- og mødelokaler, samt anretning og oprydning i husets frokoststue.

Bjarne Werth Jensen
Servicemedarbejder
T: 3376 2049
M:
E: bwj@bl.dk
Om Bjarne Werth Jensen

Bjarne Werth Jensen er ansvarlig for BL's udsendelse vedr. BL-informerer, kursusmateriale, publikationer og post. Styrer husets lager af pjecer og andet materiale samt kontorforsyning mv.

Lene Hougaard
Receptionist
T: 3376 2029
M:
E: leh@bl.dk
Om Lene Hougaard

Lene Hougaard er ansat som receptionist og tager sig af de daglige opgaver i receptionen med husets mange gæster og husets telefonomstilling. Lene har endvidere styr på husets fleksregnskab for de medarbejdere i BL, LBF og BSF, som er ansat på flextid. Lene har endvidere nogle opgaver relateret til bogholderi, personalefunktion og husets mødelokaler.

Marianne Aurdal
HR-medarbejder
T: 3376 2046
M:
E: mau@bl.dk
Om Marianne Aurdal

Marianne Aurdal er ansat i HR- og administrationsafdelingen som  HR-medarbejder og forestår alle personaleadministrative opgaver i forhold til de fastansattes ansættelsesforhold som rekruttering, ansættelseskontrakter, introprogram, personalegoder, opfølgningssamtaler mv. 

Merete Frese
HR- og administrationschef
T: 3376 2044
M: 5089 7297
E: mfr@bl.dk
Om Merete Frese

Merete Frese er HR – og administrationschef og leder af HR– og administrationsafdelingen med ansvar for HR, budget og regnskab, ejendomsadministration, arbejdsmarkedsorganisationen samt en række øvrige servicefunktioner i BL-huset i Studiestræde. Merete indgår i BL's ledergruppe.

1 2
Sideansvarlig: Heidi Andersen
Oprettet: 25. jul. 2013, Senest opdateret: 09. jan. 2017
Print Tip en ven LinkedIn Facebook Twitter RSS