Søger du bolig? - Klik her

Konference om det nordiske boligmarked

Torsdag 30. og 31. august er der konference i Stockholm i NBO - Housing Nordic, som er paraplyen for de nordiske boligorganisationer og udbydere af almene boliger. Overskriften for konferencen er
'Trends and challenges in the non-profit social and cooperative housing sector' og tager temperaturen på boligsituationen i de nordiske lande.

Udfordringerne er mange; urbanisering og dermed et pres på boligmarkederne i de store byer, en aldrende befolkning og forskellige økonomiske situationer i landene er nogle af tendenserne. Og de berører alle udbyderne af non-profit og social housing i de nordiske lande.

I anledning af konferencen er der udgivet en publikation, som er tænkt som en reminder til beslutningstagere om vigtigheden i at tænke i gode, sunde boliger, der er til at betale. For at sikre en bæredygtig udvikling både socialt, økonomisk og miljømæssigt.

NBO - Housing Nordic repræsenterer mere end 2.5 millioner hjem i Norge, Sverige, Island, Finland og Danmark, hvor cirka 4,7 millioner mennesker bor. BL- Danmarks Almene Boliger har formandskabet i NBO - Housing Nordic og administrerende direktør Bent Madsen er formand for NBO. 

Læs rapporten 'Trends and challenges in the non-profit social and coopretaive housing sector'

 

Oprettet: 30. aug. 2018, Senest opdateret: 30. aug. 2018
Print Tip en ven LinkedIn Facebook Twitter RSS