;
Søger du bolig? - Klik her

2. kredskonference 2019

2. kredskonference 2019

2. kredskonference 2019

Den 1. - 2. februar 2019 på Phamarkon i Hillerød

Danmark er verdensmester i almene boliger. Vi siger det med fast stemme og ro i sjælen, for vi citerer bare andres opfattelse af Danmarks almene boliger. Delegationer fra udlandet falder på halen over den danske almene boligmodel - også selvom aktuel boligpolitik, ny lovgivning om parallelsamfund og fastlåste opfattelser af almene boliger ikke nødvendigvis giver et billede af en VM-titel.

På BLs repræsentantskabsmøde i juni 2018 aftalte vi, at vi skal blive bedre til at tale os selv op, og være stolte af den store gode fortælling og historie som den almene sektor har, og vi som almene beboere og ansatte er levende beviser på. 2019 er et oplagt år at gøre en ekstra indsats for dette, for BL og Danmarks almene boliger har 100-års jubilæum.

2. kreds konference 2019 handler om fortællingen om den almene sektor. Din, min og vores, fortalt i forskellige sammenhænge. Vi hører den fortalt af mennesker, som lever og er fortællingen, vi træner at fortælle vores egen fortælling, og der vil være masser af muligheder for at lære nyt og dele erfaringer.

Det bliver et tankevækkende døgn med mulighed for at lære nyt, at blive bestyrket i det vi egentlig godt ved, blive inspireret til at fortælle selv, og ikke mindst et døgn med højt humør og i godt selskab.

Vel mødt!
Venlige hilsner konferenceudvalget
Anne-Marie Høberg, Lau Ostenfeldt, Martin Hoffmann, Kirsten Daugaard & Christina Krog

Verdensmester i almene boliger


FREDAG den 1. februar 2019

Kl. 15             Mulighed for ankomst
Kaffe, tjek ind og indtag de nye faciliteter

Kl. 16             Velkommen ved kredsformand Anne-Marie Høberg

Kl. 16.10        Forsamlingshus for verdensmestre i almene boliger
Fortællinger om og fra den almene sektor set igennem forskellige perspektiver. En blanding af personlige fortællinger, interview, bidrag fra deltagerne i salen, fem gode råd når du kommunikerer og den almene boligsektors grundfortælling. Alt imens vi tager egne indledende skridt til at formidle selv.
Med Pia von Benzon, beboer fra Gavehavegård i Høje-Taastrup, Michael Thorberg, presseansvarlig i BL & moderator Andres Tue Møller.  

Kl. 18.30        Pause & omklædning til middag

Kl. 19.30        Middag

Kl. 22             DJ Henrik spiller op til dans & baren åbner

 

LØRDAG den 2. februar 2019

Kl. 9.00          Morgensang & godmorgen

Kl. 9.15          Dialogkaffe
TED-Talk* med Özlem Cekic
Dialogkaffe går i al sin enkelthed ud på, at Özlem Cekic inviterer sig selv til en konstruktiv snak over en kop kaffe med personer, der ytrer sig i meget hårde vendinger mod og om hende. Det er først og fremmest en opgave om at være brobygger med en grundlæggende tro på, at der er mere, der binder os sammen, end der skiller os ad.

 Kl. 9.45         På vej til workshops

KL. 10.00       Workshops (vælg én ved tilmeldingen)

A: Workshop om din version af grundfortællingen - vi træner i den gode fortælling.  
Din fortælling er i fokus, og vi arbejder med, at du bliver klar til rollen som ambassadør for dit eget boligområde / boligafdeling. Som deltager skal du være indstillet på at øve dig sammen med de andre, og eksperimentere med at få budskaberne frem. Der er et fælles oplæg, og så opdeles deltagerne i mindre grupper. Målet er, at din fortælling sidder lige i skabet, når du rejser hjem fra konference.
v/ Andres Tue Møller, kommunikationsrådgiver

B: Workshop om at fremme vilkår for de almene boliger - grundfortællingen i en lokalpolitisk sammenhæng
For dig, der vil samarbejdet med de øvrige boligorganisationer i kommunen om at fremme vilkår for jeres almene boliger og opnå et konstruktivt samarbejde med kommunen. Find frem til et fælles budskab, kobling til FNs Verdensmål og styrk et tættere samarbejde med boligorganisationerne og kommunen.
v/ Christina Krog, kredskonsulent

C: Workshop om hverdagskommunikation vha. Facebook og/eller artikler og debatindlæg til lokalbladet  
Facebook eller små artikler til lokalbladet er en enkel måde at formidle de gode historier og hverdagens oplevelser i et alment boligområde. Workshoppen begynder med fælles oplæg, hvorefter deltagerne deler sig i to grupper, der arbejder med hhv. at lave oplæg / skrive artikler til lokalbladet, og lave posts på Facebook (for at deltage i gruppen om Facebook skal du og/eller din boligafdeling have en aktiv profil og dermed et grundlæggende kendskab til Facebook.
v/ Jacob Jürs, kommunikationsansvarlig på Vapnagård, en afdeling hos Boliggården i Helsingør

Kl. 12.            Boligpolitisk oplæg v/ Palle Adamsen, BLs formand

KL. 13            Tak for i år
2. kreds det kommende år ved kredsformand Anne-Marie Høberg & kredsnæstformand Annette Sørensen

Kl.13.15         Frokost & kom godt hjem

En TED-talk omhandler emner inden for forskning og anvendelse af videnskab og kultur. Talerne får op til 18 minutter til at præsentere deres idéer på den mest opfindsomme og engagerende måde, de kan. Som regel uden manuskript og brug af power points. Tjek det selv ud: https://www.ted.com/

Tilmelding og praktiske oplysninger

Konferencen afholdes den 1. februar - 2. februar 2019 på:

Phamakon

Milnersvej 42

3400 Hillerød

https://www.pharmakon-konferencecenter.dk/

Hvis du har særlige behov ift. mad, hjælpemidler eller værelse, bedes du kontakte Pharmakon direkte på 4820 6000.

 

Fristen for tilmelding er den 11. januar 2019. Tilmeldingen er bindende og skal foregå igennem boligorganisationen, via BLs hjemmeside (Selvbetjening -> Arrangementer) eller via dette link Tilmelding til weekendkonferencen

 

Event Buizz
Du kan med fordel downloade appen Eventbuizz på forhånd der, hvor du plejer at downloade apps. En uge
inden konferencen modtager de tilmeldte en mail, og kan herefter få adgang til deltagerliste, workshopinfo, opdateret program, tekster til lørdagens morgensang mm. Der udleveres ikke trykte udgaver af konferencematerialet på konferencen.

 

Kursus nr:
2019-0003
Dato:
fr. 1. feb 2019
lø. 2. feb 2019
Starttidspunkt:
16:00
Sluttidspunkt:
13:00
Sted:
Pharmakon A/S
Sidste tilmeldingsfrist:
on. 16. jan 2019
Maks. antal deltagere:
150
Ledige pladser:
13

Pris 2.900 kr.


Yderligere info
Pia Boeskov
Telefon: 3376 2032
E-mail: pb@bl.dk

Print Tip en ven LinkedIn Facebook Twitter RSS