;
Søger du bolig? - Klik her

Temadag om nye persondataregler - København V

Temadag om nye persondataregler -  København V

UNDERVISNING I NYE PERSONDATAREGLER

Indhold
Med EUs nye databeskyttelsesforordning og den kommende danske databeskyttelseslov stilles der en række nye krav til behandling af personoplysninger. Hvis der fremover ikke er styr på persondata, kan det få alvorlige konsekvenser - ikke mindst i lyset af de høje bødeniveauer, som de nye regler indeholder.
De kommende regler og krav har stor betydning for området for almene boliger, hvor de enkelte boligorganisationer behandler personoplysninger om såvel lejere som medarbejdere. Dette kan både være som led i den almindelige drift i forbindelse med udlejning, ved håndtering af beboerklager, i forbindelse med personaleadministration, ved it-drift samt i andre tilfælde, hvor der behandles personoplysninger.

Kurset vil fokusere på de persondataretlige problemstillinger, der er forbundet med behandling af personoplysninger om lejere og medarbejdere.

Emner er bl.a.
- Introduktion til de kommende persondataregler
- Behandlingsregler samt definitionen af dataansvarlig og databehandler
- Særligt om behandling af personaleoplysninger samt oplysninger om lejere
- Rettigheder, herunder oplysningspligt og ret til indsigt i egne oplysninger
- Sanktioner og ansvarsfordeling  
- Særligt om dokumentationskrav og paradigmer til brug for de enkelte boligorganisationer, herunder med henblik på at iagttage kravene om fortegnelse, oplysningspligt og sletning


Formål
Kurset har til formål at give dig et overblik over de persondataretlige problemstillinger, som er forbundet med behandling af personoplysninger om lejere og medarbejdere. Kurset har endvidere til formål - med inddragelse af praktiske eksempler - at give dig en række værktøjer til brug for håndteringen af personoplysninger inden for dette område.

Kursus nr:
2018-0096
Dato:
fr. 26. jan 2018
Starttidspunkt:
09:00
Sluttidspunkt:
15:00
Sted:
Boligselskabernes Hus
Sidste tilmeldingsfrist:
ma. 15. jan 2018
Maks. antal deltagere:
25
Ledige pladser:
0

Pris 0 kr.


Yderligere info
Anita Dainese
Telefon: 8733 1071
E-mail: ada@bl.dk

Print Tip en ven LinkedIn Facebook Twitter RSS