Søger du bolig? - Klik her

Alment Talent Akademi

Alment Talent Akademi lanceres igen i 2019

Alment Talent Akademi Forandringsprojekter

Skab forandring i din boligorganisation

ATA starter op igen i 2019

Alment Talent Akademi er en ambitiøs uddannelse for udviklingsorienterede almene boligorganisationer, der gerne vil i gang med et prioriteret og innovativt forandringsprojekt. Boligorganisationen kan deltage med et eller flere talenter, der skal stå i spidsen for at skabe og håndtere de forestående forandringsprocesser. 

De konkrete forandringsprojekter kan omhandle: Effektiv drift, ændret servicekoncept, fremtidssikring, øget digitalisering, alment samfundsansvar, tilpasning af boligudbuddet, helhedsplaner og styrkede beboer(demokratiske)processer. 

Hør, hvad tidligere talenter og ledere siger om uddannelsen:

 

Hvad får boligorganisationen ud af det?

  • Udvikling af et eget talent, der kan sikre inhouse kompetencer i forandringsledelse og spare boligorganisation for eksterne konsulentydelser
  • Viden og værktøjer til opstart og udvikling af forandringsprojekter i organisationen
  • Faglig sparring på eget forandringsprojekt for både talenter og ledere

Hvad får talentet ud af det?

  • Kompetencer inden for forandringsledelse, projektledelse og procesfacilitering
  • Faglig sparring og netværk på tværs af branchen
  • Individuel coaching

”Alment Talent Akademi som uddannelse er meget fokuseret på konkrete værktøjer og praktiske erfaringer, hvilket er nogle ting man tage med hjem og bruge på dag ét”. – Jacob Engholm Bøytler Rahbek, Århus Omegn, talent på Alment Talent Akademi 2016.

”Noget af det, jeg har fået ud af Alment Talent Akademi, er det netværk, det har givet mig og at høre om, hvilke nogle udfordringer de andre står over for i deres dagligdag. Jeg er også blevet skarpere på hele den proces der hedder projektledelse og blevet skarpere på, hvad jeg skal gøre helt konkret, når jeg står overfor nogle udfordringer”. – Louise Honoré Pryn, Boligkontoret Danmark, talent på Alment Talent Akademi 2016.

”Der bliver stillet rigtig store krav til i forbindelse med effektivisering både i administrationen og i driften. Uddannelsen har sikret at vi har fået implementeret digitalisering og fået lavet noget opgavestyring i vores udlejning, som vi ikke ville have fået hvis vi ikke havde haft et talent på uddannelsen”. – Susanne Witting, udlejningschef i Brabrand Boligforening og leder for talent på Alment Talent Akademi 2016.

 

 

Kontakt konsulent Eva Seyffert

Sideansvarlig: Eva Seyffert
Oprettet: 10. aug. 2015, Senest opdateret: 22. jan. 2018
Print Tip en ven LinkedIn Facebook Twitter RSS