Søger du bolig? - Klik her

Dialogværktøj fra BL og KL

BL og KL udgiver dialogværktøj

Foto: Kristian Brasen for CFBU

BL og KL opfordrer kommuner og boligorganisationer til at intensivere dialogen om ”Hvordan samarbejder vi om at give borgerne i de udsatte boligområder den relevante beskæftigelsesindsats? ” og ”Hvordan når vi ud til borgerne med de relevante sundhedsindsatser? ”

Både kommuner og boligorganisationer har en stor interesse i at få flere borgere i udsatte boligområder ind på arbejdsmarkedet og forbedre deres sundhedstilstand. Det kan lykkes ved en fælles indsats, og der er store gevinster og synergieffekter at hente ved at forene kræfterne og udnytte de potentialer, som ligger i et tæt samarbejde mellem kommuner og boligorganisationer. Derfor vil BL og KL med udgivelsen af dialogværktøjet "Dialog - om arbejdet med sundhed og beskæftigelse i udsatte boligområder" invitere kommuner og boligorganisationer til at intensivere den dialog, der allerede er godt i gang mange steder.

Dialogværktøjet er bygget op omkring en række spørgsmål, der kan tjene som dialogåbner i de fora, hvor kommuner og boligorganisationer mødes og drøfter indsatsen i de udsatte boligområder fx styringsdialogmøder eller lokale styregruppemøder. Udgivelsen bygger på fokusgruppeinterview med kommunale og boligsociale medarbejdere på sundhed- og beskæftigelsesområdet.

 

Dialog

Dialog – om arbejdet med sundhed og beskæftigelse i udsatte boligområder.

Download dialogværktøjet

Anbefalinger fra BL og KL

Anbefalinger til en målrettet og koordineret sundheds- og
beskæftigelsesindsats i udsatte områder.

Download anbefalingerne
Oprettet: 18. apr. 2016, Senest opdateret: 09. jan. 2017
Print Tip en ven LinkedIn Facebook Twitter RSS